"Nje mal diamanti" Francis Scott Fitzgerald- Perkthyer nga Ylli Pango

"Nje mal diamanti"  Francis Scott Fitzgerald- Perkthyer nga Ylli Pango

Ky liber permban 7 novela te shkrimtarit te madh amerikan Francis Scott Fitzgerald perkthyer nga origjinali  nga Ylli Pango. Paraqitur ne Panairin e librit nentor 2018. Nder te tjera "Nje mal diamanti";"Rasti i çuditshem i Benjamin Baten"; " Pallati prej Akulli";Pirati i detrave"; "Koka dhe Shpatullat"...